SPH wint Pensioen Pro Award voor Beste-langetermijnbelegger

16 juni 2023
Pensioenpro awards

Op het PensioenPro Jaarcongres heeft SPH de Pensioen Pro Award in de categorie ‘beste langetermijnbelegger’ gewonnen. De investeringen in zorgvastgoed van dit fonds sluiten aan bij de deelnemersgroep, getuigen van een langetermijnvisie, en zijn innovatief en goed doordacht, vindt de jury. Bestuurslid en huisarts Christine Lindeboom nam namens SPH de award in ontvangst. 

SPH wil op haar kernthema Gezondheid een positieve bijdrage aan de maatschappij leveren. SPH investeert daarom in een zorgvastgoedfonds dat onder meer eerstelijnszorgcentra in Nederland financiert.

De Nederlandse gezondheidszorg staat voor grote uitdagingen. Mensen worden steeds ouder en blijven langer zelfstandig blijven wonen. Daarnaast blijkt het financieren van eerstelijns zorg- en behandelcentra door zorgaanbieders complex. Door te investeren in kwalitatief hoogwaardig en duurzaam zorgvastgoed levert SPH een bijdrage aan de beschikbaarheid van goede en betaalbare zorg in Nederland. Hiermee geven we invulling aan een van de prioriteitsthema’s binnen ons duurzaamheidsbeleid: gezondheid. Lees meer over hoe SPH hier invulling aan geeft.

 
Chat