Laatste kans: kies voor 1 december 2022 voor een hoger of zekerder pensioen

17 november 2022
E-learning stabiel of variabel pensioen
Begin september ontvingen werkende huisartsen van 58 jaar en ouder van ons bericht om te kiezen tussen een stabiel en variabel pensioen. De meeste huisartsen hebben hun keuze al doorgegeven. Als u nog niet gereageerd heeft, kunt u uw keuze aan ons doorgeven tot 1 december 2022. 

Het maakt voor SPH  niet uit welke keuze u maakt. We vinden het belangrijk dat u de keuze maakt die het beste bij u past. Vul het formulier in, maak een foto of scan en upload dit bestand via het contactformulier onze website. Let op! Als u geen keuze aan ons doorgeeft, krijgt u een stabiel pensioen. U kunt dan niet meer kiezen voor een variabel pensioen. Lees meer over de keuze tussen een stabiel of variabel pensioen

Bekijk de e-learning over stabiel of variabel pensioen

Wij begrijpen dat het misschien wat vroeg of onwennig voelt om nu al een keuze te maken over uw pensioen. Daarom helpen we u er graag bij. In een korte video van ongeveer 5 minuten legt Edwin de Vaal, huisarts en bestuurslid van SPH, u meer uit over de keuze die u moet maken. Pak uw brief erbij en bekijk hier de video.

Meer informatie

Op onze website vindt u meer informatie en de veelgestelde vragen over deze belangrijke keuze. Heeft u de brief over de keuze of het contactformulier niet meer? Neem dan contact met ons op, dan sturen we u die opnieuw toe.
 
Chat