Gezocht: Huisartsen met een mening over pensioen

19 juli 2022
VvA leden gezocht

De komende jaren gaat er veel veranderen op pensioengebied. Ook de regeling voor huisartsen wordt aangepast om aan te sluiten op nieuwe wetgeving. En op de wensen en behoeften van de huisartsen zelf. Want samen zorgen we voor een pensioenregeling die past bij ons als huisartsen. Dit doen we via de Vergadering van Afgevaardigden (VvA).

In de VvA bepalen huisartsen in opleiding, huisartsen in dienstverband, waarnemende en vrijgevestigde huisartsen samen wat de inhoud van onze pensioenregeling moet zijn. Willen we maximaal opbouwen, of juist flexibel inleggen? Hoe willen we omgaan met de nabestaanden van onze collega’s? En welke keuzemogelijkheden willen we aanbieden?

Volgend jaar verkiezingen

Zorgt u ervoor dat de regeling ook passend is voor de waarnemend huisartsen? Of heeft u als huisarts in opleiding juist een sterke mening over hoe de regeling moet passen bij de huisarts van de toekomst? De VvA is een democratisch gekozen orgaan met daarin alle hoedanigheden vertegenwoordigd. Volgend jaar wordt de opzet van de VvA herzien en zijn er nieuwe verkiezingen. We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten binnen alle hoedanigheden. Wilt u meer weten? Neem contact op met een van de huidige VvA’ers. Wilt u zich al meteen aanmelden als kandidaat voor de verkiezingen? Dat kan via bpv@huisartsenpensioen.nl

Chat