Pensioenplanner beschikbaar voor 60-plussers

23 juni 2021
Pensioenplanner

De keuzemogelijkheden bij pensionering zijn in de nieuwe pensioenregeling van SPH anders dan in de huidige regeling. Zo komt er een hoog-laagpensioen in plaats van conversie en kan uw pensioen op zijn vroegst vijf jaar voor uw 68e ingaan. Speciaal voor deelnemers die binnenkort met pensioen (kunnen) gaan, is er een Pensioenplanner beschikbaar onder Mijn pensioen'.

Meer inzicht in uw pensioen in de Mijn SPH-omgeving Deelnemers die nog dit jaar hun pensioen kunnen laten ingaan, kunnen in de Pensioenplanner onder 'Mijn pensioen' zien wanneer ze welke keuzemogelijkheden hebben en wat die keuzes betekenen voor hun pensioen. Denkt u al aan pensionering en wilt u meer weten over uw keuzes? Log dan in met uw DigiD.

Log in bij 'Mijn pensioen'

Let op: in de Pensioenplanner ziet u het pensioen dat u opbouwt tot en met 31 december 2021. Pensioenkapitaal dat u vanaf 2022 opbouwt in de nieuwe regeling zit nog niet verwerkt in de bedragen die u in de Pensioenplanner ziet.

Tijdelijk niet voor deelnemers geboren na 1961

Bent u geboren na 1961? Dan is de Pensioenplanner voor u tijdelijk niet beschikbaar. Wij werken aan een Pensioenplanner die u goed inzicht geeft in de keuzes die u straks heeft en de gevolgen daarvan voor uw pensioen. We verwachten dat u in het eerste kwartaal van 2022 weer terecht kunt in de Pensioenplanner.

Chat