Serviceportaal beschikbaar

25 april 2023
portaal live

Sinds een paar weken is het serviceportaal beschikbaar voor alle deelnemers van SPH. Via het serviceportaal wil SPH voortaan voornamelijk digitaal met u communiceren. Ook kunt u eenvoudig online wijzigingen doorgeven. Het serviceportaal is een eerste opzet naar een persoonlijk portaal waarin u als deelnemer inzicht krijgt in uw opgebouwde pensioenkapitaal en te verwachten pensioen.

Controleer uw gegevens

Een van de voordelen van digitaal communiceren is dat we kunnen stoppen met het sturen van de maandelijkse premienota per post. Van de meeste deelnemers hebben we een e-mailadres in ons bestand. Toch willen we u vragen om te controleren of dit het juiste adres is en eventueel aan te passen of aan te vullen. Zo kunnen we u ook in de toekomst bereiken.

Log in via DigiD

Inloggen gaat eenvoudig en veilig via uw DigiD.

Eerste stap

Het portaal is nog niet wat het moet zijn. Achter de schermen blijven we werken aan een portaal waarin u inzicht krijgt in uw opgebouwde pensioenkapitaal, uw te verwachten pensioen en een planner waarmee u kunt zien wat de invloed is van bepaalde keuzes op uw uiteindelijke pensioen. Zodra hierover meer bekend is, leest u er meer over in de H&P.

Chat