wuo uitvraag 2022
Geef uw inkomensgegevens door
Om de pensioenpremie van vrijgevestigde en waarnemende huisartsen voor 2024 te berekenen, hebben we een aantal gegevens nodig. U kunt deze aan ons doorgeven tot 15 december.

Hoe kunnen we u helpen?

SPH Actueel 

RPO voor gepensioneerden
Risico-onderzoek opnieuw geopend voor gepensioneerden
Gepensioneerde huisartsen krijgen in december opnieuw de mogelijkheid om ons risico-onderzoek in te vullen. Als wij uw mailadres hebben, krijgt u hiervoor een uitnodiging.
Uitslagen verkiezingen verantwoordingsorgaan
In november 2023 zijn de verkiezingen gehouden voor het verantwoordingsorgaan (VO). Inmiddels zijn de stemmen geteld. Het VO bestaat uit negen gekozen huisartsen en een onafhankelijk voorzitter. Het nieuw gekozen VO wordt per 1 januari 2024 benoemd.
20231128 vodb nieuws afbeelding
Reactie SPH op VBDO Benchmark ‘Responsible Investing’
De Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO) heeft haar jaarlijkse ranglijst gepubliceerd van duurzame pensioenfondsen. Op de getoetste onderdelen (governance, beleid, implementatie en accountability) halen we nagenoeg dezelfde beoordeling als vorig jaar.
financieel planner

Benut de mogelijkheden van financiële planning

Een goede financiële analyse biedt inzicht in de ontwikkeling van uw inkomen, uitgaven en vermogen. Dit inzicht geeft u meer houvast bij de te maken financiële keuzes. Nu en in de toekomst. De financieel planners van SPH helpen u hierbij.

Hoe is uw pensioen geregeld?

In Pensioen 1-2-3 leest u hoe uw pensioen geregeld is en wat de belangrijkste onderdelen van uw pensioenregeling bij SPH zijn.

Bekijk pensioen 1-2-3
Chat