arts met bord
De feiten over uw pensioen op een rij
Wat betekent de overgang naar de nieuwe pensioenregeling? En hoe voert SPH de pensioenregeling uit? We zetten de feiten kort en bondig voor u op een rij.

Hoe kunnen we u helpen?

SPH Actueel 

Reactie BPV op vertrek Bram Stegeman
BPV vraagt SPH te kijken naar knelpunten in de pensioenregeling
Na een gesprek met afgevaardigden uit het cluster waarnemers van de Vergadering van Afgevaardigden (VvA) en het SPH-bestuur is besloten om te kijken of en hoe we enkele knelpunten in de pensioenregeling kunnen oplossen.
E-learning stabiel of variabel pensioen
Belangrijke keuze 58+
Huisartsen van 58 jaar en ouder moeten kiezen of ze later een stabiel pensioen of een variabel pensioen willen ontvangen. De keuze moet voor 1 december bij SPH binnen zijn.
VvA-leden gezocht
Gezocht: Huisartsen met een mening over pensioen
De komende jaren verandert er veel op pensioengebied. Als VvA-lid heeft u direct invloed op de pensioenregeling voor huisartsen. Volgend jaar zijn er verkiezingen. Geef u op!
financieel planner

Benut de mogelijkheden van financiële planning

Een goede financiële analyse biedt inzicht in de ontwikkeling van uw inkomen, uitgaven en vermogen. Dit inzicht geeft u meer houvast bij de te maken financiële keuzes. Nu en in de toekomst. De financieel planners van SPH helpen u hierbij.

Hoe is uw pensioen geregeld?

In Pensioen 1-2-3 leest u hoe uw pensioen geregeld is en wat de belangrijkste onderdelen van uw pensioenregeling bij SPH zijn.

Bekijk pensioen 1-2-3
Chat