Wat vindt u eigenlijk van uw pensioenregeling?

Al 46 jaar is SPH het pensioenfonds van, voor en door huisartsen. SPH vindt het belangrijk dat de pensioenregeling nu en in de toekomst blijft aansluiten op uw wensen en behoeften. Daarom willen we u vragen om uw mening te geven via een online vragenlijst. Om een goed beeld te krijgen, is het van groot belang dat zo veel mogelijk deelnemers de vragenlijst invullen. We waarderen het dan ook zeer als u hier tijd voor wilt vrijmaken.

Online enquête voor huisartsen die pensioen opbouwen bij SPH
De online vragenlijst is een onderdeel van een groter onderzoek van SPH naar de wensen en behoeften haar deelnemers. Deze vragenlijst is opgesteld voor huisartsen die op dit moment pensioen opbouwen. 

Invullen vragenlijst
Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten. Om de vragenlijst in te vullen, logt u in met de codes die we u per post hebben gestuurd via deze link:

https://xs.motivaction.nl/onderzoek/sph/

Als u uw codes niet heeft ontvangen of kwijt bent geraakt, kunt u ons bellen op 030 - 277 96 40.  

E-mailuitnodiging
Als uw e-mailadres bij ons bekend is, hebben wij u ook een mail gestuurd. Hierin staat een persoonlijke link waar u niet voor hoeft in te loggen. Door in te loggen of de persoonlijke link te gebruiken, kunt u de vragenlijst in delen invullen. 

U kunt de vragenlijst invullen tot uiterlijk zondagavond 24 maart 2019. Uw antwoorden worden anoniem verwerkt.

Maak kans op een gesprek met een financieel planner
Onder de huisartsen die na het invullen van de enquête hun gegevens achterlaten, worden 10 gesprekken met een financieel adviseur van SPH verloot.

Heeft u vragen?
Het onderzoek wordt namens SPH uitgevoerd door onderzoeksbureau Motivaction. Heeft u vragen over het invullen van de vragenlijst? Dan kunt u contact opnemen met de helpdesk van Motivaction via 020 - 589 83 83.

Heeft u vragen over de pensioenregeling of uw persoonlijke situatie? Neemt u dan gerust contact op met SPH. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 030 - 277 96 40 of door een e-mail aan advies@huisartsenpensioen.nl te sturen.