Beslis mee over ons pensioen

31 januari 2023
VvA'ers gezocht: bekijk de video

De komende jaren gaat er veel veranderen rond pensioenen in Nederland. Ook rond die van ons huisartsen gebeurt er nog van alles. Hoe brengen we de oude en de nieuwe regeling samen? En willen we in de toekomst meer flexibiliteit, of juist lagere kosten? Willen we meer keuzes kunnen maken of vooral ontzorgd worden?

De Beroepspensioenvereniging Huisartsen – de BPV – moet veel van die keuzes maken. Dat klinkt als weer een afkorting, maar dat zijn gewoon wij huisartsen samen. In de Vergadering van Afgevaardigden -de VvA- besluiten we uiteindelijk over de regeling. En geven dan het pensioenfonds SPH de opdracht om die uit te voeren. 

In de VvA zitten we met huisartsen uit heel Nederland, van Groningen tot Zeeland. En in alle hoedanigheden; huisartsen in opleiding, waarnemende huisartsen, huisartsen in dienstverband, vrijgevestigd huisartsen en gepensioneerde huisartsen. 

Stel u verkiesbaar 

Later dit jaar wordt de opzet van de VvA herzien en zijn er nieuwe verkiezingen. We zijn op zoek naar enthousiaste kandidaten binnen alle hoedanigheden die hun steentje willen bijdragen. Wilt u meer weten? Bekijk het uitgebreide profiel of neem dan contact op met een van de huidige VvA’ers. Wilt u zich al meteen aanmelden als kandidaat voor de verkiezingen? Dat kan door dit formulier te sturen naar bpv@huisartsenpensioen.nl. U kunt uw aanmelding sturen tot uiterlijk maandag 6 maart 2023 09.00 uur.

Chat