Bent u het nieuwe bestuurslid van BPV huisartsen?

26 oktober 2022
BPV bestuurslid gezocht
De pensioenwereld is dynamisch en volop in beweging. Om er voor te zorgen dat de pensioenregeling voor huisartsen aansluit bij de wensen en behoeften van onze doelgroep, is het bestuur van de Beroepspensioenvereniging Huisartsen (BPV) op zoek naar 2 nieuwe bestuurders per 1 januari 2023. 
 
Als bestuurder behartigt u de belangen van alle huisartsen en draagt u bij aan een goed pensioen voor uw collega’s en uzelf. Daarnaast biedt deze functie u de mogelijkheid om uw kennis, vaardigheden en netwerk verder uit te breiden buiten de medische wereld. Vanzelfsprekend ondersteunt de BPV u hierbij, onder andere door het aanbieden van opleidingen, training en begeleiding. De sfeer binnen het bestuur wordt gekenmerkt door professionaliteit en een hoge mate van betrokkenheid. De organisatiecultuur is informeel. 

Wat vragen wij van u? 

Kerncompetenties zijn strategisch denken, reflecterend vermogen, integriteit, samenwerken, onafhankelijkheid. U bent bereid om een opleiding te volgen (minimaal 2 dagdelen per jaar) om uw rol als bestuurder optimaal te kunnen invullen. Belangrijk is dat u in de gelegenheid bent om voldoende tijd vrij te maken voor uw bestuursfunctie, gemiddeld 4 uur per week. U ontvangt hiervoor een passende vergoeding. Onze voorkeur gaat uit naar een waarnemend huisarts en een AIO. Uiteraard bent u als bestuurder lid van de BPV. 

Meer informatie

Bekijk hier het uitgebreide functieprofiel. Heeft u andere vragen dan kunt u contact opnemen met mw. Marja Barnhoorn op telefoonnummer 06 1941 9298 of via bpv@huisartsenpensioen.nl

Solliciteer voor 1 december 2022 

Wij ontvangen uw sollicitatie met curriculum vitae graag vóór 1 december 2022 via bpv@huisartsenpensioen.nl t.a.v. Marja Barnhoorn. 
 
Chat