Beleggen in een gezonde toekomst: wat vindt u?

4 april 2022
vrouw in achtertuin

We zijn heel benieuwd naar uw mening over ons maatschappelijk verantwoord beleggingsbeleid (MVB-beleid). Dit MVB-beleid - en de uitvoering ervan - is niet in beton gegoten, maar continu in ontwikkeling. De wereld om ons heen verandert immers voortdurend, net zoals de wensen van de huisartsen op dit vlak en de actuele ontwikkelingen op het gebied van MVB. Gedrag van bedrijven dat we nu acceptabel vinden, vinden we in de toekomst misschien niet meer acceptabel. Dit vraagt om een doorlopende monitoring en herijking van ons MVB-beleid en de uitvoering.

Wat betekent maatschappelijk verantwoord beleggen voor u? Waaraan moet het MVB-beleid van SPH volgens u voldoen? Om beter inzicht te krijgen in uw wensen gaan bestuurders van SPH en BPV graag met u in gesprek over de beleggingen.

Eind vorig jaar spraken we een aantal betrokken huisartsen over het MVB-beleid. Een tweede (virtuele) rondetafelgesprek zal plaatsvinden op dinsdagavond 31 mei. U kunt zich aanmelden via onderstaande knop. Bij veel aanmeldingen zullen we u wellicht vragen om deel te nemen aan een volgend gesprek.

Aanmelden rondetafelgesprek

Chat