SPH in een nieuw jasje

28 maart 2018 - Het is u direct opgevallen; de website van SPH heeft een compleet nieuwe stijl. En deze stijl komt u vanaf nu tegen in steeds meer uitingen van SPH, zoals uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO), de stand op de Huisartsbeurs en de Huisarts en Pensioen.

Met de nieuwe huisstijl willen we benadrukken dat SPH het pensioenfonds van, voor en door huisartsen is. Daarom gebruiken we foto’s van echte huisartsen, in hun praktijk of gewoon thuis. Want SPH wil er voor u zijn. Niet alleen als het fonds dat voor uw pensioen zorgt, maar ook door met u mee te denken en te kijken naar uw financiële toekomst.

Kijk rond op onze compleet vernieuwde website. Hier vindt u het laatste nieuws, de complete regeling en alle relevante informatie en formulieren. Ook kunt u inloggen om de actuele opbouw van uw pensioen te bekijken en kunt u met de interactieve pensioenplanner kijken wat er gebeurt als u eerder, of later, met pensioen gaat.

Inloggen met DigiD

Met het oog op de strengere privacyregels op internet en om een wildgroei aan inlognamen te voorkomen, is er voor gekozen om u voortaan met uw DigiD in te laten loggen op onze website. Deze veilige manier van inloggen gebruikt u ook voor onder andere uw belastingaangifte en uw mijnoverheid-berichtenbox.