De Beroepspensioenvereniging huisartsen (BPV) is verantwoordelijk voor de beroepspensioen-regeling voor de huisartsen. De BPV bepaalt de inhoud van de pensioenregeling. De uitvoering van de regeling is uitbesteed aan Stichting Pensioenfonds voor Huisartsen (SPH). De BPV heeft een bestuur van zes bestuursleden en een Vergadering van Afgevaardigden (VvA). De BPV heeft een eigen bestuurssecretaris. Daarnaast wordt de vereniging ondersteund door het bestuursbureau van SPH.

Door het vertrek van de huidige medewerker zijn we op zoek naar een

Bestuurssecretaris BPV

(16-24 uur)

Je ondersteunt het BPV bestuur bij de beleidsvoorbereiding, de documentenstroom en de opzet van de agenda. Je notuleert de bestuursvergaderingen en monitort de besluiten en actiepunten. Je zet de begroting op voor de vereniging en maakt de jaarlijkse vergaderplanning.

Daarnaast ondersteun je de VvA door de voorbereiding en organisatie van de vergaderingen. Ook voor de VvA notuleer je de vergaderingen en monitort de besluiten en actiepunten. Daarnaast organiseer je de tweejaarlijkse verkiezingen. Je voert het secretariaat van de vereniging, waaronder afhandeling van correspondentie, vacatievergoedingen, communicatie etc.

Je draagt zorg voor een adequate ledenadministratie; deze wordt in 2019 gedigitaliseerd.

Je hebt veel contact met de bestuursleden van BPV, het bestuursbureau en de bestuursleden van SPH. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de VvA-leden. Je hebt een zelfstandige, autonome functie, die je zelf kunt indelen en  kunt afstemmen op de vergaderplanning. We hebben de intentie om een samenwerking voor de lange duur aan te gaan.

Wie ben jij?

Je hebt aantoonbaar HBO-werk en denkniveau met minstens 10 jaar werkervaring in een beleidsondersteunende of officemanagement functie. Je hebt ruime ervaring in secretariaatswerk en vindt notuleren geen probleem. Je hebt uitgebreide kennis van het Microsoft Office pakket en hebt ervaring of affiniteit met CRM-systemen en digitalisering. Kennis van de pensioensector is een pré.

Je bent pro-actief en praktisch ingesteld met een hands-on mentaliteit. Je hebt sterke communicatieve eigenschappen en je kunt makkelijk schakelen tussen diverse taken. Je bent flexibel in je beschikbaarheid, waarbij een deel van de tijd buiten kantooruren plaatsvindt; de vergaderingen vinden plaats aan het eind van de middag/begin van de avond. 

Je herkent je in de volgende competenties: accuratesse, diplomatiek, verantwoordelijkheid, plannen en organiseren.

Wat bieden wij?

Als bestuurssecretaris BPV werk je op het bestuursbureau van SPH. SPH heeft een arbeidsvoorwaardenregeling, met een eindejaarsuitkering en een pensioenregeling. Daarnaast is er veel ruimte voor professionele ontwikkeling en opleiding. Het salaris is marktconform en wordt bepaald op basis van ervaring en achtergrond. Het bestuursbureau van SPH is gevestigd in Driebergen. Ook een overeenkomst van opdracht behoort tot de mogelijkheden.

Je reactie

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Rina Mulder, secretaris BPV op telefoonnummer  06 – 5585 8334. Je kunt je sollicitatie voor 15 december 2018 richten aan Rina Mulder via e-mailadres: rmulder@huisartsenpensioen.nl